بابافت بلاگ

تجهیزات نور در عکاسی؛ از سیر تا پیاز فلاش و پروژکتور و سافت باکس!

تجهیزات نور در عکاسی

نورپردازی در پروژه‌های عکاسی اهمیت بسیاری دارد. مهم نیست شما بخواهید در آتلیه و فضای بسته عکاسی کنید یا به دنبال ثبت تصاویر در فضای باز باشید. به‌طور قطع شما همیشه به تجهیزات نورپردازی نیاز خواهید داشت و باید بتوانید مناسب‌ترین آن‌ها را با توجه به اهداف خود تهیه کنید. تجهیزات نور در عکاسی بسیار گسترده هستند و برندهای مختلف و معتبری اقدام به تولید آن‌ها می‌کنند. این مهم است شما کاربرد هر یک از این وسایل را بشناسید و با بررسی کامل مزایا و معایب هرکدام، بهترین آن‌ها را خریداری کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا در رابطه با این تجهیزات اطلاعات کاملی به شما بدهیم.

فلاش‌های استودیویی (Strobe Lights)

فلاش‌های استودیویی مانند فلاش فیکس دوربین هستند و تنها تفاوتشان این است که قدرت بیشتری دارند. فلاش‌ها یا همان استروب‌لایت‌ها به دو گروه‌ فلاش‌های استودیویی ثابت و فلاش‌های استودیویی پرتابل تقسیم می‌شوند. فلاش‌های استودیویی پرتابل به سه دسته فلاش‌های رو دوربینی، فلاش‌های رینگی و فلاش‌های قابل اتصال روی سه‌پایه تقسیم شده و هرکدام ویژگی‌های منحصربه‌فردی دارند.

فلاش‌های استودیویی پرتابل به سه دسته فلاش‌های رو دوربینی، فلاش‌های رینگی و فلاش‌های قابل اتصال روی سه‌پایه تقسیم می‌شوند.
فلاش‌های استودیویی پرتابل به سه دسته فلاش‌های رو دوربینی، فلاش‌های رینگی و فلاش‌های قابل اتصال روی سه‌پایه تقسیم می‌شوند.

همان‌طور که گفتیم، فلاش‌های استودیویی از نظر روشنایی با فلاش‌های فیکس دوربین متفاوت هستند. مکانیسم اثر این فلاش‌ها به شکل انفجارهای نوری بسیار کوتاه بوده و سریعا هم شارژ می‌شوند. فلاش‌های استودیوی که اصطلاحا به آن‌ها «Mono Lights» هم می‌گویند، دارای فن خنک‌کننده، لامپ و منبع تغذیه لامپ هستند.

قدرت این فلاش‌ها برحسب واحد وات بر ثانیه یا ژول محاسبه می‌شود. بسیاری از مدل‌های این محصولات، خروجی قابل تنظیمی جهت کاهش شدت نور، خصوصا برای عکاسی کلوزاپ دارند. منابع نوری این فلاش‌ها نیز شامل: زنون، لامپ‌های LED و هالوژن‌ها هستند.

فلاش‌های استودیویی برای بسیاری از عکاسان نور مطلوب استودیو محسوب می‌شود که به‌طورکلی از نورهای ثابت و نور طبیعی کمی روشن‌تر بوده و به شما به‌عنوان عکاس امکان می‌دهد از دیافراگم بسته‌تر، سرعت شاتر بیشتر و ISO‌های پایین‌تر جهت عکس‌برداری استفاده کنید. نتیجه این تنظیمات وضوح و کیفیت بیشتر عکس‌ها خواهد بود. البته فراموش نکنید در این زمان لازم است تنظیمات دوربین خود را به شکل دستی انجام دهید. در نور در عکاسی محصول بیشتر بخوانید.

راهنمای خرید تجهیزات عکاسی سونی را بخوانید.

برای استفاده از فلاش استودیویی به سه پایه نور، کابل اتصال به برق و دوربین و کمی دستکاری تنظیمات نیاز است. اتصال فلاش به دوربین‌ها عموما از طریق کابل‌هایی با جک‌ 3/5 میلی‌متری، کابل‌های همگام‌سازی ایکس، کابل‌های «PC» و انواع دیگر کابل‌ها ممکن خواهد بود. بسیاری از مدل‌های جدیدتر فلاش‌ها و دوربین‌ها، خروجی قابل تنظیم برای راحت‌شدن فرایند این کار دارند.

مونولایت‌ها برای نورسنجی مانند فلاش فیکس دوربین به روش «TTL» کار خود را انجام می‌دهند، اما شما می‌توانید با استفاده از بک نورسنج و لوازم جانبی جهت اندازه‌گیری دقیق‌تر نور نتایج بهتری به دست آورید. زمانی که در پروژه عکاسی خود از فلاش‌های استودیویی استفاده می‌کنید، توصیه می‌شود نورسنج را دقیقا در کنار سوژه و رو‌به‌روی دوربین خود قرار دهید و در نهایت نوری که توسط دوربین دیده شده و در خروجی نهایی رویت می‌شود را اندازه‌گیری نمایید.

از مزایای فلاش‌های استودیویی می‌توان به نور بسیار قوی و باکیفیت، سرعت سینک‌شدن بالا درمدل‌های جدیدتر و قابلیت نصب مدیفایر یا همان اصلاح‌کننده اشاره کرد. معایب این فلاش‌های استودیویی هم شامل قیمت نسبتا بالای آن، وزن سنگین، سرعت سینک پایین در مدل‌های قدیمی‌تر و ارزان‌تر و غیرقابل شارژ بودنشان است.

کیفیت نور ساطع‌شده از فلاش‌های استودیویی را با برخی ترفندها می‌توان تغییر داد. مدیفایرها یا همان اصلاح‌کننده‌های نور قادر هستند وضوح بیشتری از نور فلاش‌ لایت‌ها برایتان به ارمغان بیاورند. برای مثال یک رفلکتور باکیفیت می‌تواند نور را روی سوژه مورد نظر شما متمرکز کند. سافت‌باکس‌ها نیز کمک خواهند کرد نور نرم‌تری داشته باشید. در ادامه با استفاده از فیلترهای رنگی قادر خواهید بود دمای رنگ نور را تغییر دهید.

اما انتخاب یک فلاش استودیویی مناسب در این میان اهمیت بسیار زیادی دارد. شما هرقدر بخواهید تجهیزات باکیفیت‌تری داشته باشید، مشخصا باید هزینه بیشتری بپردازید و به دنبال بهترین وسایل باشید. بودجه، قابلیت‌های محصول و برند مورد نظر در انتخاب شما تاثیر زیادی خواهد داشت.

فلاش‌های استودیویی با قیمت‌های مختلف و کیفیت‌های متفاوت در بازار موجود هستند. بیشتر مدل‌های این فلاش‌ها قیمت متوسطی دارند و شما با توجه به بودجه و اهداف خود می‌توانید یک فلاش استودیویی مناسب و باکیفیت را خریداری کنید.

توجه به امکاناتی که فلاش‌های استودیویی به شما ارائه می‌دهند هم اهمیت زیادی دارد. یک استروب لایت باکیفیت باید یک سنسور نوری قوی داشته باشد و به شما اجازه دهد تنظیمات خروجی برق دوربین خود را تنظیم نمایید. همچنین باید امکان اتصال اصلاح‌کننده‌ها را برایتان تامین کند.

فلاش‌های استودیویی گران‌قیمت‌تر و پیچیده‌تر فرستنده‌های رادیویی داخلی دارند که برای همگام‌سازی دوربین‌ها و سایر فلاش‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما می‌توانید از امکانات محصولات معروف‌ترین برندهای موجود، مانند: نانلایت «Nanlite»، نایس فوتو «NiceFoto»، پروفوتو «Profoto»، گودکس «Godox»، اس اندا ای «S&S» و ویسیکو «Visico» استفاده کنید که مطمئن باشید امتحان خود را پس داده‌اند.

فلاش‌های پرتابل از تجهیزات نور در عکاسی

فلاش‌های پرتابل از انواع فلاش‌های استودیویی هستند که مجهز به باتری بوده و این ویژگی باعث می‌شود شما مطمئن باشید در هر لحظه و هر ساعت، نور مناسب را در اختیار خواهید داشت. مزایای اصلی فلاش‌های استودیویی پرتابل، شامل قابل شارژبودن، قابلیت نصب اصلاح‌کننده‌ها، داشتن نور بسیار قوی و باکیفیت، سرعت سینک بالا، وزن کم و حمل و نقل آسان است. به‌طورکلی این فلاش‌ها کیفیت بسیار خوبی دارند و شما می‌توانید به‌راحتی و با اطمینان خاطر از آن‌ها در محیط‌های خارج از استودیو نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: لوازم عکاسی ماکرو

فلاش دوربین یک نور سریع، انفجاری و‌ قدرتمند ایجاد می‌کند که همزمان با فشار‌دادن شاتر دوربین عملکرد خود را انجام می‌دهد
فلاش دوربین یک نور سریع، انفجاری و‌ قدرتمند ایجاد می‌کند که همزمان با فشار‌دادن شاتر دوربین عملکرد خود را انجام می‌دهد.

اسپید لایت‌ها «Speedlight»

در بخش‌های پیشین توضیح دادیم فلاش دوربین یک نور سریع، انفجاری و‌ قدرتمند ایجاد می‌کند که همزمان با فشار‌دادن شاتر دوربین عملکرد خود را انجام می‌دهد. با کمک این فلاش‌ها می‌توانید در هرزمان بدون نیاز به نورهای استودیویی پروژه عکاسی خود را انجام دهید. فلاش‌های رو دوربینی و فلاش‌های رینگی (در عکاسی محصول با رینگ لایت بیشتر بخوانید) ، از انواع اسپید لایت‌ها هستند.

نور‌های ثابت از تجهیزات نور در عکاسی

نورهای ثابت (Continuous Lighting) از مهم‌ترین تجهیزات نور در عکاسی محسوب می‌شوند. نورهای ثابت با توجه به نوع لامپی که در آن‌ها استفاده شده است، به سه گروه فلورسنت، تنگستن و LED تقسیم می‌شوند. لامپ‌های LED و SMD نسبت به دیگر نورها مصرف کمتری دارند و دمای پایین‌تری را از خود ساطع می‌کنند.

با پیشرفت تکنولوژی و ورود لامپ‌های LED به صنعت عکاسی، اکثر معایب لامپ‌های رشته‌ای قدیمی یا تنگستن‌ها، مانند تولید گرما، طول عمر کوتاه و … از بین رفت و مزایای این پنل‌های کاربردی جایگزین آن‌ها شد. شاید بتوان گفت مهم‌ترین ویژگی نورهای مداوم ثابت این است که شما می‌توانید آن را با چشم خود ببینید. این ویژگی نورهای مداوم برای عکاسان تازه‌کارتر بسیار کاربردی است، زیرا آن چیزی که می‌بینند همان چیزی است که قرار است در خروجی کارشان ببینند.

همچنین بسیاری از عکاسان ترجیح می‌دهند هنگام عکس‌برداری از دوربین خود دور شوند تا بتوانند از زوایای مختلف سوژه را بررسی کنند. نورهای ثابت به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا بدون نگرانی از زوایای مختلف عکاسی کنند. قدرت پرتاب نور و کیفیت آن در این محصولات بسیار بالا است. این نورها به دلیل این‌که به شکل ناگهانی به سوژه تابیده نمی‌شوند، برای عکاسی از کودکان و حیوانات بسیار مناسبند.

نورهای ثابت در کوتاه‌ترین زمان ممکن تنظیم می‌شوند و به‌سادگی می‌توانند تمام محیط را روشن کنند. این نورها هنگام عکاسی به‌صورت یکنواخت به سوژه شما تابیده می‌شوند و شما می‌توانید پیش از ثبت تصویر مورد نظرتان، شکل خروجی‌ نهایی را با کم‌ترین ضریب خطای ممکن پیش‌بینی کنید.

بیشتر بخوانید: تجهیزات عکاسی آتلیه

انواع نورهای ثابت

پروژکتورها

پروژکتور‌ها اصولا برای عکس‌برداری از سالن‌های تئاتر یا سینما استفاده می‌شوند. قدرت و کیفیت این نورها به کیفیت لامپ متصل بستگی دارد و در مدل‌های جدیدتر فلات‌های نوری از لامپ‌های LED استفاده می‌شود.

پنل‌های LED و SMD

پنل‌های LED و SMD در گروه نورهای فلات قرار دارند و برای نورپردازی در فیلم‌ها و تولید محتوا مورد استفاده قرار می‌گیرند. پنل‌های LED و SMD وزن کمی دارند، قابل حمل هستند، باتری قابل شارژ دارند و می‌توان شدت و دمای نور آن‌ها را تنظیم کرد.

رینگ لایت‌ها

رینگ لایت‌ها نورهای ثابت حلقوی شکل‌اند و به دلیل داشتن نور نرم و حذف سایه‌ها در انواع پروژه‌های عکاسی مورد استفاده قرار می‌گیرند. رینگ‌ لایت‌ها از مقرون به‌صرفه‌ترین تجهیزات نورپردازی عکاسی به شمار می‌آیند.

باتوم لایت‌ها

باتوم لایت‌ از تجهیزات نورپردازی است که نورهای خطی‌شکل تولید می‌کند و برای افکت‌ تیزرها و عکس‌های تبلیغاتی کاربرد بسیاری دارد. این وسیله بسیار سبک بوده، قابل حمل است، در دسته نورهای کم‌مصرف قرار می‌گیرد، نور باکیفیت و نرمی ایجاد می‌کند و می‌توان شدت و دمای نور را در آن تنظیم کرد.

پانتوگراف‌ها

پانتوگراف‌ها همان میله‌های ریلی هستند که از سقف آتلیه یا محیط عکاسی آویزان شده‌اند و قابل جمع‌شدن و باز‌شدن هستند. از پانتوگراف‌ها به‌عنوان جایگزین سه پایه فلاش‌ها استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: لوازم عکاسی مدلینگ

این محصولات در دو نوع نقره‌ای و طلایی تولید می‌شوند که نوع اول برای بازتاب نور سرد و نوع دوم برای بازتاب نور گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد.
این محصولات در دو نوع نقره‌ای و طلایی تولید می‌شوند که نوع اول برای بازتاب نور سرد و نوع دوم برای بازتاب نور گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سافت‌باکس‌ها از تجهیزات نور در عکاسی

سافت‌باکس‌ها از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین تجهیزات نور در عکاسی محسوب می‌شوند و کارشان بازتاب‌دادن نور به شکل نرم است. این محصولات در دو نوع نقره‌ای و طلایی تولید می‌شوند که نوع اول برای بازتاب نور سرد و نوع دوم برای بازتاب نور گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اکتاباکس‌ها از تجهیزات نور در عکاسی

اکتاباکس‌ها در حقیقت سافت‌باکس‌های چند ضلعی هستند و کارشان بازتاب‌دادن نور به شکل نرم به سوژه است. تنها تفاوت اکتاباکس‌ها و سافت‌باکس‌ها این است که سافت‌باکس‌ها تنها به شکل مربع و مستطیل تولید می‌شوند.

کاسه استاندارد

برای استفاده از نور فلاش اصولا از کاسه استانداردها استفاده می‌شود که قادر هستند از پراکنده‌شدن نامنظم نور جلوگیری و محدوده و مسیر نوردهی را مشخص کنند.

چترهای نور از تجهیزات نور در عکاسی

چتر نور از مهم‌ترین تجهیزات نور در عکاسی است که نور را به داخل سطح چتر می‌تاباند تا یک بازتاب ملایمی از نور ایجاد کند. عکاس‌ها از چترها را برای متمرکزکردن نور روی سوژه بهره می‌گیرند تا کمترین بازتاب ممکن به اطراف و محیط را داشته باشند. چترهای نور به دو دسته رفلکتور و دیفیوزر تقسیم می‌شوند. در نوع رفلکتور این چترها، سطح خارجی سیاه رنگ است و بخش داخلی آن رنگ طلایی، سفید یا نقره‌ای دارد؛ اما در نوع دیفیوزر، سطح داخلی و خارجی چتر هر دو سفید رنگ هستند.

رادیو فلاش‌ها از تجهیزات نور در عکاسی

عکاس‌ از رادیو فلاش‌ها جهت کنترل و هماهنگ‌سازی نور فلاش‌ استفاده می‌کند. در انواع مختلف رادیو فلاش‌ها از دو ترکیب فرستنده و گیرنده استفاده می‌شود که فرستنده در بالای دوربین و محل اتصال فلاش و گیرنده به منبع نور اصلی اتصال پیدا می‌کند. پس از فشردن دکمه شاتر، صدای آن باعث تحریک فرستنده و گیرنده رادیو فلاش شده و همزمان تولید نور از طریق این دو فلاش انجام می‌گیرد. بهتر است هر دو فلاش از یک برند باشند تا ارتباط رادیویی بین آن‌ها به شکل بهتری برقرار شود.

فون‌ها از تجهیزات نور در عکاسی

از فون‌ها برای افزایش کیفیت تصویر و سوژه جهت عکس‌برداری استفاده می‌شود. فون‌های عکاسی در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند و به کمکشان می‌توان حالت اصلی سوژه مورد نظر را در خروجی نهایی به نمایش گذاشت. از فون‌ها برای افزایش دید شما استفاده می‌شود و می‌توان آن‌ها را به‌صورت مکمل در کنار نورهای دیگر استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: انواع پس زمینه عکاسی لباس

 این وسیله به شما امکان می‌دهد نور محیط را در خروجی نهایی خود وارد نکنید
این وسیله به شما امکان می‌دهد نور محیط را در خروجی نهایی خود وارد نکنید.

خرطومی یا اسنوت از تجهیزات نور در عکاسی

خرطومی از ابزارهای نورپردازی بسیار مهم است که جهت متمرکزکردن نور روی یک بخش از سوژه و ثبت تصویر از آن استفاده می‌شود. این وسیله به شما امکان می‌دهد نور محیط را در خروجی نهایی خود وارد نکنید و تنها برای بخشی که می‌خواهید فوکوس روی آن انجام شود، نورپردازی کنید.

زنبوری از تجهیزات نور در عکاسی

از زنبوری برای شکست نور استفاده می‌شود و برای مشاهده و تشخیص بافت سوژه به کار می‌‌رود. این وسیله شباهت زیادی به کندوهای عسل دارد و به همین علت به نام زنبوری معروف شده است.

کاسه بک‌گراندها از تجهیزات نور در عکاسی

کاسه بک‌گراندها از مهم‌ترین تجهیزات عکاسی، خصوصا عکاسی آتلیه‌ای به شمار می‌روند که به شما کمک می‌کنند تا از پشت به سوژه خود نور بدهید و پس‌زمینه عکستان را به‌اندازه مطلوب روشن کنید.

خیمه‌های نور از تجهیزات نور در عکاسی

خیمه‌های نور درمیان تجهیزات نورپردازی اهمیت ویژه‌ای دارند. در حقیقت بعد از سافت‌باکس‌ها، خیمه‌ نور را می‌توان مهم‌ترین وسیله دانست. خیمه‌های نور در عکاسی تبلیغاتی برای پوسترها، وب‌سایت‌ها، مجله‌ها و… به کار می‌آیند؛ برای مثال هنگام عکاسی از ظروف شیشه‌ای و بلورین می‌توان از خیمه‌ها جهت تعدیل بازتاب نور استفاده کرد.

این وسایل دارای چهار لبه تاریک هستند و به کمک همین لبه‌ها می‌توانند به شما در تشخیص جهت مسیر نور تابیده‌شده به سوژه کمک کنند.
این وسایل دارای چهار لبه تاریک هستند و به کمک همین لبه‌ها می‌توانند به شما در تشخیص جهت مسیر نور تابیده‌شده به سوژه کمک کنند.

شیدرها از تجهیزات نور در عکاسی

شیدرها جهت مسیر نور در عکس‌برداری را تعیین می‌کنند. این وسایل دارای چهار لبه تاریک هستند و به کمک همین لبه‌ها می‌توانند به شما در تشخیص جهت مسیر نور تابیده‌شده به سوژه کمک کنند.

در زیر یک جدول حاوی 15 تجهیز نورپردازی موثر در عکاسی همراه با نمونه از هر کدام و رنج قیمتی آورده شده است:

نوع تجهیزاتتجهیز نورپردازی مورد نیازمحصول پیشنهادیرنج قیمتی (تومان)
چراغ حلقه‌اینورپردازی مناسب برای پرتره‌هاNeewer Ring Light Kit500,000 تا 1,000,000
پنل نور LEDنورپردازی تعادل رنگ برای تصاویر ویدیوییGVM LED Video Light Panel1,500,000 تا 2,500,000
فلاش حرفه‌اینورپردازی با نور قدرتمند و قابل تنظیمGodox AD200 Pro Pocket Flash2,500,000 تا 3,500,000
نورپردازی قابل حملنورپردازی قابل حمل برای استفاده در مکان‌های مختلفAputure AL-MW LED Light1,000,000 تا 1,500,000
کیت نورپردازیکیت‌های نورپردازی برای تصاویر حرفه‌ایNeewer 660 RGB LED Video Light2,000,000 تا 3,000,000
چراغ فلزینورپردازی با نور قوی و مستحکمGodox SL-60W LED Video Light1,500,000 تا 2,500,000
پنل نور RGBنورپردازی تغییر رنگ برای ایجاد جلوه‌های ویژهFalconEyes RX-18T LED Panel3,000,000 تا 4,000,000
چراغ استودیویینورپردازی حرفه‌ای در استودیوProfoto D2 500 AirTTL Monolight15,000,000 تا 20,000,000
لوازم نورپردازیلوازم اضافی برای نورپردازیNanlite PavoTube 30C RGB Tube1,500,000 تا 2,500,000
پنل نور ضد آبنورپردازی در مکان‌های دارای رطوبتLume Cube Waterproof LED Light1,000,000 تا 1,500,000
کیت راهنما نورکیت‌های نورپردازی برای نوردهی حرفه‌ایGVM 50RS RGB LED Video Light Kit3,500,000 تا 4,500,000
چراغ تراکلایتنورپردازی برای ایجاد جلوه‌های مختصر و شیکLuxli Timpani 1×1 RGBAW LED Panel7,000,000 تا 8,000,000
رینگ لایت تاشونورپردازی مخصوص سلفی‌ها و ویدیوهای موبایلLitra LitraTorch 2.01,000,000 تا 1,500,000
پنل نور نیم‌کروینورپردازی با جلوه‌های نیم‌کروی و خوابیدهYONGNUO YN360III LED Light Wand1,500,000 تا 2,500,000
نورپردازی قابل تنظیمنورپردازی قابل تنظیم برای ایجاد تأثیرات مختلفGVM 800D-RGB LED Video Light2,500,000 تا 3,500,000

توجه داشته باشید که قیمت‌ها ممکن است با توجه به مکان و زمان خرید و محل فروش، تغییر کنند. برای کسب اطلاعات به‌روزتر درباره قیمت‌ها و تجهیزات موجود در بازار، به فروشگاه‌های مختصص یا وب‌سایت‌های معتبر مراجعه کنید.

همچنین شما می‌توانید نور را مدیریت کرده و سایه های دلخواهی ایجاد کنید که جذابیت بسیار زیادی به تصاویر شما می‌دهد، در شکل دهنده نور چیست؟ اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد. همچنین با کلیک بر سایه ساز می‌توانید انواع گوبو ها و تجهیزات شکل دهنده نور را مشاهده کنید.

در این مطلب به‌طور کامل با تجهیزات نور در عکاسی آشنا شدید. به شما توصیه می‌کنیم از معتبرترین مراکز این تجهیزات را خریداری نمایید تا بتوانید در پروژه‌های عکاسی مهم از آن‌ها استفاده کنید.

منبع ++++

5 عدد از تجهیزات نور در عکاسی را نام ببرید؟

فلاش‌های استودیویی، فلاش های پرتابل، اسپید لایت‌ها، رینگ لایت و باتوم لایت

از فون ها چه استفاده ای در تجهیزات نور می شود؟

از فون‌ها برای افزایش کیفیت تصویر و سوژه جهت عکس‌برداری استفاده می‌شود. فون‌های عکاسی در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند و به کمکشان می‌توان حالت اصلی سوژه مورد نظر را در خروجی نهایی به نمایش گذاشت. از فون‌ها برای افزایش دید شما استفاده می‌شود و می‌توان آن‌ها را به‌صورت مکمل در کنار نورهای دیگر استفاده کرد.

خیمه های نور چه کاربردی دارند؟

خیمه‌های نور درمیان تجهیزات نورپردازی اهمیت ویژه‌ای دارند. در حقیقت بعد از سافت‌باکس‌ها، خیمه‌ نور را می‌توان مهم‌ترین وسیله دانست. خیمه‌های نور در عکاسی تبلیغاتی برای پوسترها، وب‌سایت‌ها، مجله‌ها و… به کار می‌آیند؛ برای مثال هنگام عکاسی از ظروف شیشه‌ای و بلورین می‌توان از خیمه‌ها جهت تعدیل بازتاب نور استفاده کرد.

امتیاز شما

1 دیدگاه برای “تجهیزات نور در عکاسی؛ از سیر تا پیاز فلاش و پروژکتور و سافت باکس!

  1. اشتراک‌ها: عکاسی سورئال چیست؟ تکنیک‌ها و رازهای خلاقیت در عکاسی سورئالیزم | بابافت Babaft

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *